Vrajeala pe fata de la ddjobs, mail intre mine si administrator

29 November 2012 One Comment

Din curiozitate am vrut sa fac pe prostul, dand senzatia ca nu stiu cu ce se mananca toata chestia asta si am dat un mail la ddjobs, poate ma lamuresc ei ce si cum se intampla mai exact.
Mail-ul meu suna cam asa:

> — On Tue, 11/27/12, Alin Paraschiv wrote:
>
>
> From: Alin Paraschiv
> Subject: salut
> To: ddjobsro@yahoo.com
> Date: Tuesday, November 27, 2012, 4:36 AM
>
> Dupa ce criterii se incaseaza banii?
>
> Merci
> O zi buna
> Alin Paraschiv

O zi mai tarziu apare si raspunsul pompos al celor care administreaza site-ul, normal ca doar nu-mi raspundea insusi DD mai ales ca din cate am impresia este cam dezinformat cu toata chestia asta.

Pe 28.11.2012 23:44, DD Jobs a scris:
> Simplu! Google AdSense afiseaza reclame sub forma de text sau imagini pe site-ul tau, iar de fiecare data cand un vizitator da click pe una dintre ele, tu castigi intre 0.15 euro si 5 euro. Suma poate fi mai mare sau mai mica, in functie de profilul site-ului.
>
> Suna simplu, nu?
>
> Ei bine, chiar este…in special daca ai uneltele, informatiile si strategiile necesare pentru inceperea acestei afaceri.
> Sa zicem ca ai un site care are 1000 de vizite, din acesti 1000 de vizitatori, cel putin 50 dintre ei dau click pe reclamele afisate pe site-ul tau. Am pus doar 50, in ideea de a prezenta varianta cea mai pesimista si a-ti prezenta lucrurile intr-un mod cat mai simplu.
>
> Avand o nisa buna, poti castiga cel putin 0.15 euro pe click.
>
> 50 x 0.15 = 7,5 euro pe zi, 225 euro pe luna, peste 930 de lei noi.
>
> Cat ai castiga daca ai avea 10 site-uri? Dar 50 ? Te las pe tine sa faci socoteala.
>
> Gandeste-te ca ai 50 de automate de cafea plasate in cele mai aglomerate zone ale orasului in care locuiesti.
>
> Acestea ti-ar produce foarte multi bani fara sa faci nimic, venitul fiind pasiv si constant.
>
> Exact acelasi lucru se intampla si cu Google AdSense, numai ca in acest tip de afaceri ai mai multe avantaje deoarece nu mai ai cheltuieli cu cafeaua, cu chiria si asa mai departe.
>
>
>
> De fapt, nu exista un secret sau o reteta magica, totul este cat se poate de real si de simplu. Nu o sa-ti spun ca vei deveni bogat peste noapte, pentru ca nu va fi asa. Trebuie sa muncesti, sa te dedici si sa inveti foarte mult in urmatoarele 2-3 luni, iar pentru a te ajuta, eu si colegii mei vom fi alaturi de tine permanent.
>
> Daca ai informatiile, strategiile, si uneltele necesare, vei reusi cu siguranta. Te vei bucura de libertatea pe care acest tip de afaceri ti-o ofera.

Dar iata cum sta treaba si le-am spus-o si lor.

Nu inteleg de ce generalizezi, aici este ideea de site-ul ddjobs.ro practic lumea de acolo va face banii aia care ziceti voi, ca doar acolo ar trebui sa se inregistreze conform reclamei pe care o faceti. Site-ul respectiv are o nisa pe care sunt sigur ca nu o sa se plateasca foarte mult pe click, si de asemenea mai stiu ca pe Romania nu sunt chiar asa de bine platite click-urile, conform statisticilor adsense pe care le folosesc de prin 2007 pana in prezent.

Pentru tine va aceste calcule sunt chir simple, 50 de clickuri pe 1000 de vizite, ceea ce inseamna ca probabilitatea ca un om sa dea click pe o reclama este de 5%, destul de mare, zic eu tot din propria experienta. Tot aici nu ai luat in calcul ca cele 50 de vizite se pot face pe autori diferiti, ceea ce inseamna ca venitul se va schimba radical, practic cele 50 de clickuri se pot duce la 50 de persoane diferite, deci fiecare om va face 0.15$ sau euro pe zi * 30 de zile = 4,5$ pe luna, asta in cazul in care primesc aceleasi persoane click zilnic.

Sincer va rog sa informati oamenii despre aceste chestii si sa nu le mai vindeti gogosi, ca treaba nu este chiar asa cum spuneti! Informati oamenii cum trebuie sau veti avea de pierdut.

Cu stima,
Alin Paraschiv

Ce au mai uitat acesti oameni sa va spuna este un lucru foarte important. Ca voi sa puteti fi publisheri in programul google adsense trebuie sa detineti un site cu vizite, nu se pot inregistra mai multi publisheri cu acelasi site.

Asa ca oameni buni, nu va mai cascati gura la tot ce se palavrageste.

One Comment »

  • Alin Paraschiv said:

    Am uitat sa specific ca vrajeala pe care mi-au trimis-o mie este luata dintr-o asa mirifica metoda de afaceri pe net :))

    Cautati pe google fraza asta “Simplu! Google AdSense afiseaza reclame sub forma de text sau imagini pe site-ul tau, iar de fiecare data cand un vizitator da click pe una dintre ele” este la inceputul textului din mail-ul primit de ei, de acolo au mai modificat cate putin!

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.